6. elokuuta 2014

OUT OF DIFFICULTIES GROW MIRACLES

Poistuin pitkästä aikaa kuvaamaan nukkejani takapihaa kauemmas, pari hyvää otosta mielestäni sain räpsittyä. Seuraava postaus onkin sitten vähän kiinnostavampi varmaan.. Esittelen Pullipini uudet vaatteet joita olen viime aikoina hankkinut & myös kengät, uuden peruukin + chipsit jotka puenkin toisen nukkeni ylle.. Kuvista saa antaa mielipidettä! Uudella objektiivillä räpsitty :--)
.
Pullip Jaldet Pullip Rida Pullip Rida

2 kommenttia:

 1. Woww, aivan ihania kuvia *u*
  Neitokaisilla on aivan ihanat peruukit ja ahh c:

  VastaaPoista
 2. Ihania kuvia! Onko nää sieltä Suomenlinnasta? ༼ つ ◕◡◕ ༽つ
  Toinen kuva on mun suosikki, kuvakulma on justiinsa oikea ja nukke näyttää eläväiseltä, ikäänkuin Ruby olisi tutkimassa paikkoja. :D Muutenkin Ruby näyttää tosi ihanalta tota kulunutta tiiliseinää vasten, en osaa selittää, mutta kuvassa on hyvä kontrasti nuken hiustenvärin ja taustan kanssa.
  Dawnkin on kuvassaan tosi nätti, ainoa asia joka vähän häiritsee, on tuon oikean käden asento. Muuten on ihan täydellinen kuva jälleen kerran!

  Kuvissa on hyvä laatu, mukavan objektiivin oot valinnut ;D Toivottavasti postaat taas pian, sun ottamia kuvia on aina tosi kiva katella! (◡ ‿ ◡ ✿) Sori, että olen tosi laiska kommentoija. Yleensä kuitenkin luen sun postaukset joka kerta, kun huomaan uuden. Yritän kommentoida useemmin! :'3

  ps. Vien Rubyn, haittaako? >:3

  VastaaPoista

TEKIJÄNOIKEUDET;
○ Kuvat & tekstit © nikidollies
○ Banneri © nikidollies

Kivat kommentit piristää aina päivää, Kiitos ♥