VICTORIE - DOLLTE-PORTE HENRI

autumn walk
♡ VICTORIE
Pullip Dollte Porte Henri
Tullut kotiin: 30.9.2014

✿ Tämä neiti ei olekkaan tavallinen, ei ainakaan kokonaan. Puolivampyyri jonka on vaikea luottaa keneenkään. Tulee toimeen muiden kanssa - ei ainakaan haasta riitaa. 

Hän ei himoitse verta samanlailla kuin muut vampyyrit, sillä syntyi puolivampyyriksi ja on tottunut elämään ihmisten olosuhteissa, vaikka punaiset silmät ei hämää ketään. Vicillä ei ole paljoa ystäviä, sillä vampyyrit eivät hyväksy häntä koska elää ihmisen tavoin, ihmiset taas kammoavat ja pitävät petona. Viihty yksikseen, ei ole julkisilla paikoilla mielellään, ei halua pahaa kellekkään tai aiheuttaa pelkoa toiselle.. Muttei voi sille mitään. Victorie pitää eniten öistä, hämärässä ihmiset ei nää häntä kunnolla ja ei saa niin pahoja katseita. Victorie ei pukeudu niinkään nykymuotiin vaan arvostaa enemmän vanhempaa muotia, mekkoja sekä asusteita.

Victorie on elänyt jo satoja vuosia. Ollakseen niinkin iäkäs, hän näyttää aina yhtä vanhalta, noin 20 vuotiaalta. Hänen perheeseen kuului äiti, puoliveli ja kaksi puolisiskoa. He kaikki olivat täysverisiä vampyyreita. Victorie oli ainoa puolivampyyri perheessä, Victorien isä oli ihminen, mutta sisaruksien isä oli vampyyri. Neiti ei ole nähnyt perhettään ikuisuuksiin.

Vic ei pidä vampyyrintappajista, ei sitten yhtään. Noin 200 vuotta sitten, normaalina, ihanana joulupäivänä, jota Victorie vietti koko perheen kanssa, sisään ryntäsi yllättäen kolme vampyyrintappajaa. Silloin vampyyrejä vainottiin, pelättiin ja pidettiin petoina ja pahamaisina saalistajina. Perhe panikoi ja pääsi karkuun, mutta perheen pienin, Victorien pikkusisko oli jäänyt vampyyrintappajille.. Victorie etsi vuosia siskoansa veljensä ja toisen siskonsa kanssa mutta tuloksetta. Pikkusiskosta ei ollut merkkiäkään. Onko sisko mennyttä vai vielä jossain?

Suhteet:
isoveli, isosisko, pikkusisko - ?

"Do you know where this is? It is different from the world you know... It is a world created between time, where my people exist.."

1 kommentti:

  1. Ihana neiti ! <3 Tulee hyvin vamppyyri mieleen. Kerta kaikkiaan vain rakastan tätä nukkea <3

    VastaaPoista

TEKIJÄNOIKEUDET;
○ Kuvat & tekstit © nikidollies
○ Banneri © nikidollies

Kivat kommentit piristää aina päivää, Kiitos ♥