EMILY - ALICE DU JARDIN

rainy days ♡ EMILY
Pullip Alice du Jardin
Tullut kotiin: 23.9.2014 
Ostettu käytettynä.

✿ Emily on herttainen ja suloinen neiti, jonka unelmana olisi pistää jonkinlainen herkkukauppa tulevaisuudessa pystyyn. Emily - kaverit kutsuvat häntä myös nimellä Ems, pukeutuu söpöihin sekä tyttömäisiin vaatteisiin. Emily on pienestä pitäen pitänyt luonnosta ja eläimistä ja hän on hyvin eläinrakas. Metsissä vaeltelu, telttailu ja muuten vain suunnistus on Emilyn lempipuuhaa! Sateisetkin säät ovat neidin mieleen. Tämä neiti on kaikille ystävällinen ja haluaa olla kaikkien ystävä. Hän ei voisi tehdä mitään pahaa kärpäsellekkään! Emily ajattelee aina positiivisesti ja ajattelee aina asioiden hyviä puolia.

Ems on kotoisin Suomesta, mutta asui lapsuutensa Norjassa, vanhempiensa kanssa. Emilyn perhe omisti kaupungin hienoimman ja suosituimman leipomon, jossa oli kaikista hienoimpia ja parhaimpia leivoksia, kakkuja ja herkkuja. Valitettavasti Emilyn vanhemmat oli tiukkoja makeisten syönnistä, joten todella harvoin mitään leipomon herkkuja sai herkutella. Neiti lähti kotoaan jo nuorena ja päätyi takaisin suomeen. Täällä on hyvä asua ja tänne Emily haluaisikin perustaa pienen putiikinsa.

Emily on tullut läheiseksi Bessin kanssa ja pitää pikkuneidistä paljon. Neiti rakastaa yli kaiken karkkeja, leivoksia, värejä, uusien reseptien kokeilua leipoessaan ja tutustua mukaviin ihmisiin. ༼ つ ◕◡◕ ༽つ"Chasing the white rabbit... I became lost in a dream-like garden in wonderland...Where should I go from here?"

4 kommenttia:

 1. Mikä cancanin peruukeista Emilylla on ? c:

  VastaaPoista
 2. Syötävän suloinen pussipaita :3

  VastaaPoista
 3. Syötävän söpö pussipaita :3

  VastaaPoista
 4. Emily on ihana<3 Tuo paita on syötävän söpö, ja tuo peruukki, aaawwss~U~.

  ~Auringonkukka~

  VastaaPoista

TEKIJÄNOIKEUDET;
○ Kuvat & tekstit © nikidollies
○ Banneri © nikidollies

Kivat kommentit piristää aina päivää, Kiitos ♥